Alle soorten verzekeringen
voor particulieren
en bedrijven

Goed verzekerd
Dat is onbezorgd leven

Wij zijn een financiële dienstverlener gespecialiseerd in verzekeringen,
zowel gericht op de particuliere markt als op de zakelijke markt. Wij zijn onafhankelijk en werken met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een eerlijk advies waarbij jouw belangen écht centraal staan.

Particuliere verzekeringen

Alle verzekeringen, één aanspreekpunt

Welke verzekering je ook nodig hebt, wij regelen het. Wij denken graag met jou mee en kijken naar jouw persoonlijke situatie. Welke verzekeringen heb je precies nodig, passen het beste bij jou en, niet onbelangrijk, zijn het voordeligst?

Zakelijke verzekeringen

Goed verzekerd ondernemen

Van je bedrijfspand en leaseauto tot de aansprakelijkheid van je werknemers en jouw eigen arbeidsongeschiktheid. En van de zorgverzekering tot de ongevallenverzekering en alle optionele aanvullende verzekeringen: als ondernemer heb je een hoop te verzekeren. Goed verzekerd ondernemen is noodzakelijk voor ondernemers en in sommige gevallen zelfs wettelijk verplicht.

Welke verzekeringen je precies nodig hebt verschilt van onderneming tot onderneming. Wij denken met jou mee om jouw situatie in kaart te brengen en een passend en voordelig verzekeringspakket samen te stellen. Zo kun jij met een gerust hart jouw bedrijf runnen en je bezighouden met waar jij goed in bent.